Fang de største fisk med fluestænger fra Grejbiksen

Jeg har en kammerat, der bare er helt vild med fluefiskeri.

Jeg synes selv det lyder mega kedeligt, men han er så vild med det, at jeg har lovet at tage med en dag. Han mener, han bliver så afslappet af det og forsvinder væk fra den ellers travle hverdag. Det kunne jeg selv godt bruge lidt af, for jeg gaber over for meget for tiden og har desperat brug for et pusterum meget snart!

Nå, men han er som sagt helt skudt i den der fiskeverden, og han snakker alt for tit om, hvor store fisk han fanger, hvor tit han fanger dem, han snakker om fiskestængerne og om tøjet, og det er lige før, det er lidt i overkanten!

Bare for at virke lidt interesseret i det, har jeg været med inde på grejbiksen.dk og kigge på en sage fluestang, som han ønsker sig helt vildt. Jeg tabte næsten kæben, da jeg så, hvad sådan en koster, og jeg er glad for, at det ikke er en hobby jeg har, alene pga prisen på stængerne… men altså, det bliver da med garanti mega hyggeligt at tage ud at fiske med ham! Jeg håber, det ikke kun er ham, der fanger noget, for jeg ville elske at tage en stor, saftig lækker fisk med hjem og få den til middag . 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *