Bundmåtter til bilen er vejen frem til en ren bil

Jeg synes, jeg ikke bestiller andet end at gøre min bil rent hele tiden. Jeg har to børn, som aldrig banker støvlerne af efter sig, når de har været ude at hoppe i mudder eller lignende.. lige meget hvor mange gange jeg beder dem om at gøre det. Jeg har derfor købt nogle bundmåtter til bilen, så den super nemt kan gøres rent.

Jeg har haft kig på flere bundmåtter til bilen. Jeg har længe overvejet at købe en til bagagerummet, da det også bliver beskidt lynhurtigt.. Til jul havde vi købt et lille for sjov-juletræ, da vi ikke skulle holde jul derhjemme. Da jeg så skulle skaffe mig af med det inden nytår, valgte det at tabe alle nålene i mit bagagerum. Tror du lige, jeg var hidsig? Et er at nålene ligger overalt på stuegulvet efter sådan en jul, andet er at de ligger alle andre steder, og det er til at få pip i kasketten af.  Carlab.dk har et stort udvalg af bundmåtter, der passer til en masse forskellige modeller, så det er højst sandsynligt der, jeg køber en, hvis jeg vel at mærke kan finde en, der passer til min peugeot. Jeg glæder mig til, at min bil bliver endnu mere nem at gøre ren end udgangspunktet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *