Hvordan er din iPhone 4 antenne?

Nu er der efterhånden nogle stykker derude der har fået deres iPhone 4, trods al antennesnakken, og jeg synes det kunne være sjovt at høre hvordan antennen opfører sig i det virkelige liv.

Jeg har haft tre forskellige kort i min, og fælles for alle er at når der er stærkt signal er det svært at påvirke barrene, men er man i lav dækning kan man godt få dem ned. Jeg har dog ikke mistet nogen opkald på grund af tabt signal, men et par stykker fordi jeg har lagt på med min kind. (sensor problemet)

Hvordan ser det ud for jer, skriv gerne kommentarer da jeg ikke vil lave alt for mange valgmuligheder.
Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post’s poll.

Læs hele artiklen hos vores samarbejdspartner Vildmedihone.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *